Nieuw seizoen 2021

Beste leden,

 

Corona houdt ons ondertussen bijna een jaar in zijn greep en het ziet er naar uit dat we nog niet snel met z’n allen samen terug zullen mogen fietsen.

We vinden het als bestuur evenwel belangrijk dat het seizoen 2021 niet in het water valt en willen de leden stimuleren om toch coronaproof te fietsen en de conditie op peil te houden.

 

Vanaf 14 februari voorzien we een kalender met wekelijkse zondagritten en met ons gekend puntensysteem.    

We zullen deze ritten bij voorkeur fietsen in groepjes van maximaal vier personen, waarbij  iedere week andere groepen worden samengesteld en geloot met de aanwezigen.

We spreken hiervoor af tussen de sporthal en de cafetaria van de voetbal net voor het startuur van de rit.  Na de samenstelling van de groepen, fietst iedere groep zijn rit.  De groepen rijden op afstand van elkaar en er wordt niet gewacht op een ander groepje vb bij rood licht, oversteekplaats.

We hebben zeker begrip voor leden die omwille van corona liever niet deelnemen aan het fietsen in kleine groepjes, maar zouden het dan wel fijn vinden dat ze individueel de rit fietsen op die zondagvoormiddag.  Individuele fietsers krijgen ook een punt mits enig bewijs van de gereden rit.

De kalender inclusief de ritten op strava zal spoedig  op de website verschijnen.

 

Er zal ook een whatsapp groep worden opgestart om deze ritten in goede banen te leiden, deze whatsapp  groep zal ook het officiëlere kanaal worden voor mededelingen (ipv de messengergroep)

 

Ook de algemene vergadering willen we coronaproof laten doorgaan, hetgeen dan voorlopig enkel virtueel kan.

Zaterdag 27 februari om 17u plannen we deze vergadering via TEAMS.  Een uitnodiging en agenda volgt nog hiervoor.  Als er leden zijn die geen ervaringen hebben met teams, graag een seintje, een snelcursus is ook altijd een mogelijkheid.

 

Houd het gezond en blijf fietsen

 

Tot gauw

Het bestuur